Om Magnus

 

Om Magnus...

 

Jag har så gott som alltid haft djur omkring mig på ett eller annat sätt.

 

När jag var liten hade vi hund och katt. Jag började rida vid 10- årsålder och passade andras hundar så fort jag fick chansen.

 

Jag har bl.a arbetat på High Chaparrall, med Lippizanerhingstar ,kört lastbil och en massa andra saker.

 

 

När jag träffade Anna -97 så hade hon två stycken Schäferhundar & två hästar, så det var nu saker och ting tog fart på allvar.

 

1998 skaffade jag min egna schäfer.1999 kom schäfern Eldfängd's Axa

 

2000 startade vår kennel några år senare köpte vi gården Libbos och så har det rullat på ibland saktare & i bland fortare...

 

2007 kom Anna hem med en Pyreneertik som ingen ville ha (väldigt vanligt när det gäller Dr Dolittle = Anna) Jag kallar henne så eftersom min käraste har en otrolig förmåga att ta hand om alla missanpassade individer som ingen vill ha...oavsett, samma år efter Norje Boke Specialen så hade jag beställt en schäfer valp med utomordentliga brukslinjer, när Anna önskade sig mer än allt annat en jätte stor Pyreneerhane så stor att man inte skulle få plats i tv soffan? Hm dom var ju onekligen väldigt vackra, så jag avbeställde schäfervalpen och hittade Inggard.

 

2010 föddes vår älskade Saetra's Essi som vi "beställt" 1 år innan, lyckan var total men säg det som varar för evigt. Essi avled i en bilolycka endast 7½ månad gammal. Våra kära vänner på Kennel Saetra's sparade Saetra's Gipsy åt oss ifall vi skulle komma på tanken att vilja ha henne? och när vi alla hade "landat" efter denna fruktansvärda krasch så tackade vi ja!

 

Och här är jag idag...